Viasara - croissant, briocche, ontbijt, Camping Rivabella.jpg

TAALCURSUS

L’ITALIANO
CHE BELLA LINGUA

Hoe staat het met jouw Italiaans? Niet alle Italianen spreken even goed Engels, dus kan het best handig zijn om zelf een woordje Italiaans te spreken. Daarnaast is het natuurlijk ook heel leuk om je diner te kunnen bestellen in het Italiaans, om te verstaan welke actualiteiten er besproken worden aan de bar of om zelfs een praatje te kunnen maken met de locals! Viasara combineert graag het leren van de Italiaanse taal met een heerlijke vakantie.


TAALCURSUS

Lesuren en -dagen
In samenwerking met een taalschool in Lecco, bieden wij een vijfdaagse cursus Italiaans in onderstaande periodes. De cursus bestaat uit 10 lesuren. Maandag tot en met vrijdag van 9:30 tot 11:30 uur.

10 t/m 14 juni 2019

08 t/m 12 juli 2019

05 t/m 09 augustus 2019
02 t/m 06 september 2019

Gaat jouw voorkeur uit naar een andere periode? Stuur ons gerust een mailtje om samen de mogelijkheden te bekijken.

Niveau’s
We gebruiken het Europees referentiekader voor het bepalen van het niveau en het aansluiten met de lesstof. Deze cursus is geschikt voor deelnemers met niveau A1 (beginner), A2 en B1.
Niveau A1 en A2 kunnen eenvoudig samengevoegd worden, zo ook A2 en B1. De lessen worden aangepast op het niveau van de deelnemers.

Groepsgrootte
De groep bestaat uit 4 tot 7 deelnemers.
Bij een groter animo, zal er een tweede groep gevormd worden. Bij minder dan 4 deelnemers kan de cursus de betreffende week geen doorgang vinden. In dat geval informeren we je uiteraard over de cursussen die wél doorgaan.

Kosten
Het cursusgeld bedraagt 175,00 euro (inclusief cursusmateriaal).
Wanneer je tevens je verblijf boekt bij Viasara, krijg je 15% korting op de taalcursus. (Korting niet geldig in combinatie met andere acties.)

School
De taalschool, Torre di Merlino, Via Ugo Foscolo 38, 23900 Lecco, bevindt zich op vijf kilometer afstand van Camping Rivabella. De school is vanaf de camping eenvoudig te bereiken per fiets (15-20 min) of auto (8 min). Openbaar vervoer is ook een mogelijkheid.

Verblijf
Je kunt deelnemen aan deze cursus wanneer je verblijft bij Viasara, maar ook wanneer je op een andere accommodatie verblijft.
Het kampeerverblijf dat Viasara verzorgt, nodigt uit tot het ontmoeten van andere mensen. Buiten de cursus zal het dan ook eenvoudig zijn om met medecursisten en/of andere vakantiegangers aan activiteiten deel te nemen of om aan te sluiten bij een gezamenlijke maaltijd.

Annuleren
Annuleren door deelnemer
Annulering van de cursus dient schriftelijk of per email te geschieden. Als annuleringsdatum geldt de ontvangstdatum van de annulering. Bij annulering is de deelnemer de volgende bedragen verschuldigd:
o Voor 4 weken voor aanvang worden er geen kosten in rekening gebracht.
o Tussen 2 tot 4 weken voor aanvang: 50 % van de cursussom.
o Van 2 weken voor aanvang tot en met de dag van aanvang: 100 % van de cursussom.

Annuleren door Viasara
Wanneer Viasara de cursus moet annuleren (bijvoorbeeld door te weinig deelnemers), dan word je hierover geïnformeerd tot uiterlijk 3 weken voorafgaand aan de cursus. In dat geval krijg je uiteraard de gehele cursussom terug. Mocht je eerder op de hoogte willen zijn van het aantal reserveringen, dan kun je natuurlijk contact met ons opnemen.
(Houd er rekening mee dat annuleringsvoorwaarden van toepassing op het verblijf anders zijn.)

 

Reserveringsformulier Taalcursus, Lecco

Geboortedatum *
Geboortedatum
Accommodatie *

Taalcursus, aangepast.jpg

Beleef het prachtige Italië!