Grigna, aangepast.jpg

EXCURSIES & ACTIVITEITEN

OP ONTDEKKING
IN LOMBARDIJE


EXCURSIE
BERGAMO

Maandag 13:45 - 21:00
Tijdens deze excursie bezoeken we Bergamo. De ommuurde oude stad is rijk aan smalle straatjes, gezellige winkeltjes en historische bezienswaardigheden. Een aanrader is het beklimmen van de Torre Civica, ook wel genaamd 'Campanone', om van een schitterend uitzicht op de omgeving te genieten! We zien heel Città Alta aan de hand van een speurtocht met leuke weetjes! Zo ben je vrij om zelf heerlijk rond te struinen en indien gewenst na afloop aan te sluiten bij een gezellig gezamenlijk diner in een restaurant.

volwassenen € 28,00
kinderen (t/m 12) € 21,00

geschikt voor alle leeftijden
min. 4 deelnemers

Meenemen: zonnebrandcrème, water, telefoon, geld
(diner niet inbegrepen)

EXCURSIE
MILAAN

Woensdag 08:45 – 18:00
We maken een onvergetelijke trip door Milaan. Begeleid door een Nederlandstalige Milaan-gids maak je kennis met één van de bekendste modesteden van Europa. Je leert lokale winkels kennen, ontdekt de lokale foodcultuur, maar ook beroemde bouwwerken liggen op de route, zoals de Duomo Santa Maria Nascente, de grootste Rooms-Katholieke kathedraal van Italië. Uiteraard is er naast de wandeling ruimte voor een bezoekje aan diverse bezienswaardigheden, om te shoppen of voor een Italiaanse lunch!

volwassenen € 40,00
kinderen (t/m 12) € 30,00

geschikt voor alle leeftijden

min. 5 deelnemers

Meenemen: zonnebrandcrème, water, telefoon, geld, evt. lunch

SIGHTSEEING COMOMEER

Vrijdag 09:00 – 18:00
Per boot vanuit Lecco bezoeken we verschillende schilderachtige dorpjes langs een rotsachtige kust, die het prachtige Italië ieder op hun eigen manier weergeven. Allen zijn in het bezit van kleurrijke fotogenieke pleintjes en steegjes. Als kers op de taart struinen we rond in de beroemde plaatsjes Belaggio en Varenna! De terugweg leggen we af per trein. De combinatie van een boottocht, wandelingen door de pittoreske plaatsjes en de treinreis met uitzicht over het meer zorgen voor de ultieme beleving van het zuidoostelijk deel van Lago di Como.

volwassenen € 32,00
kinderen (t/m 12) € 24,00

geschikt voor alle leeftijden

min. 4 deelnemers


Meenemen: zonnebrandcrème, water, telefoon, zwemkleding, wandelschoenen, geld, evt. lunch

HIKE BERGAMASKER ALPEN

Zondag 09:00 – 14:30
De omliggende Bergamasker Alpen zijn zeker een bezoekje waard. Dit gebergte bezit vele mooie wandelroutes met fantastische uitzichten! We maken een stoere klim naar de top van een kalkberg, niet de hoogste top van de Bergamasker Alpen, maar wel één met een fantastische wandeling er naartoe met een prachtig panorama op het Comomeer! Deze indrukwekkende wandeltocht heeft een waar alpinistenkarakter en is geschikt voor ervaren wandelaars die geen hoogtevrees hebben.


volwassenen € 20,00
kinderen (t/m 12) € 15,00

geschikt voor 9+

min. 4 deelnemers

Meenemen: zonnebrandcrème, 1,5 L water, zonnebril, rugtas, wandelschoenen, geld, lunch


KAYAKKEN

Dinsdag 09:00–11:00 / 11:00–13:00 / 15:00–17:00
Een verkoelende activiteit op het prachtige Comomeer mag zeker niet ontbreken. We maken een leuke kayaktocht in een klein gezelschap, we oefenen het peddelen en we genieten van mooie panorama's vanaf het water. Wij zijn wel in voor wat waterpret! Wie houdt er een droog pak aan het eind van de tocht?

volwassenen € 20,00
kinderen (t/m 12) € 15,00

geschikt voor 6+

Een zwemdiploma is verplicht!
max. 4 deelnemers per keer

Meenemen: zonnebrandcrème, water, waterschoenen, zwemkleding

TAALCURSUS

Taalcursus, aangepast.jpg

Maandag t/m vrijdag 9:30 - 11:30
Hoe staat het met jouw Italiaans? Niet alle Italianen spreken even goed Engels, dus kan het best handig zijn om een woordje Italiaans te spreken. Ook is het natuurlijk heel leuk om te verstaan welke actualiteiten er besproken worden aan de bar en om zelfs een praatje te kunnen maken met de locals!

In samenwerking met een taalschool in Lecco, bieden wij een vijfdaagse cursus Italiaans. De cursus bestaat uit 10 lesuren.

cursusgeld € 175,00
Wanneer je tevens je verblijf boekt bij Viasara, krijg je 15% korting op de taalcursus. (Korting niet geldig in combinatie met andere acties.)

FIETSVERHUUR

1/2 dag € 8,00 08:30-14:30 / 15:00-21:30
1 dag € 13,00
08:30 - 21:30
1 week € 50,00
7x 24 uur

Voorwaarden Fietsverhuur
Bicycle Rental Conditions

MEER...

De omgeving leent zich voor nog veel meer toffe activiteiten, zoals zeilen, suppen, surfen, klimmen en mountainbiken. Ondanks dat deze activiteiten niet in ons programma zijn opgenomen, helpen we je graag aan de adresjes voor een nog actievere vakantie!


Attracties voor kinderen in Lecco en omgeving!
Klik hier!

 

Beleef het prachtige Italië!