Como stadje.jpg

WIE ZIJN WIJ

VIASARA HOUDT
VAN GEZELLIGHEID

Viasara verzorgt zowel kampeerverblijf als excursies en activiteiten in Lecco en omgeving! We zijn gevestigd op Camping Rivabella gelegen aan het ruige Comomeer, de ideale locatie tussen mooie steden en fantastische natuur.


KENNISMAKEN

Wij dragen zorg voor een sfeervol kampement wat uitnodigt tot het ontmoeten van andere mensen en het samenzijn. Gezellige avondjes met onder andere een barbecue en een muziekavond zullen hierin niet ontbreken. Natuurlijk is er ook zeker ruimte om je terug te trekken bij de tent of aan de oever van het meer.   

Naast het verblijf bieden we diverse excursies en activiteiten. Deze maken de vakantie gevarieerd en compleet! Door actieve deelname beleef je het prachtige Italië pas echt. Hierbij gaat het om 'het zelf doen'. Met behulp van een speurtocht of mooie wandeling worden excursies levendig en interessant (ook voor kinderen). De water- en bergactiviteiten zorgen voor een mooie afwisseling. 

Voor een welkom verblijf op de camping zorgen de enthousiaste Nederlandstalige begeleiders van Viasara. Zij begeleiden tevens de excursies en activiteiten. 

De activiteiten zijn ook voor andere vakantiegangers te boeken! Je kunt vooraf reserveren. Dit is ook mogelijk op locatie.

Sara eigenaar Viasara
Als lerares kwam ik erachter dat een werkdag voor de klas me weinig voldoening gaf. Reisbegeleiden in Italië... dáár had ik plezier in, telkens zoekend naar een nieuwe uitdaging! Met veel ervaring, liefde voor kamperen, kennis van idyllische plekjes en fantastische contacten is Viasara in 2014 geboren; een weg waarmee wij zoveel mogelijk mensen het prachtige Italië laten beleven!
— Sara Borst, eigenaar
Viasara - Crew shirts.png

VOORWAARDEN

We danken je voor je interesse in Viasara Vakanties.
Met boeken ga je akkoord met de voorwaarden, die Viasara hanteert. Deze zijn van toepassing op verblijf en/of excursies & activiteiten.

o BOEKINGSVOORWAARDEN (VAN TOEPASSING OP VERBLIJF)
o REISVOORWAARDEN (VAN TOEPASSING OP VERBLIJF)
o ALGEMENE VOORWAARDEN (VAN TOEPASSING OP EXCURSIES & ACTIVITEITEN)

 

VOLG ONS OP
INSTAGRAM

Camping grasstrand, aangepast.jpg

Beleef het prachtige Italië!